DFC wint in de laatste minuut van SDV (0-1)

10 oktober 2015 1613x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint in de laatste minuut van SDV (0-1)

Vandaag speelde DFC tegen het Rotterdamse SDV met twee debutanten t.w. doelman Chris Meerhof (21) en in de tweede helft de Schotse aanvaller Gareth Callagher (28). Beide ploegen hielden elkaar de hele wedstrijd min of meer in evenwicht. Dat leek te veranderen vlak voor het einde van de eerste helft, SDV kreeg een terechte penalty.  Debutant doelman Chris Meerhof keerde gelukkig de niet bijster goed  ingeschoten strafschop. Rust 0-0!  In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Pas in de laatste minuut greep DFC de drie punten. Een schot van Anthony Radjkoemar, was de overigens uitstekende doelman van SDV te machtig, en dat betekende de 0-1 plus de bijbehorende drie punten!  We gaan voorzichtig een beetje naar boven kijken!      –

chris meerhof doelman

chris meerhof doelman

gareth callagher aanvaller

gareth callagher aanvaller

aanklikken voor grotere afbeelding-

toss

toss

strafschop gestopt

strafschop gestopt

laatste minuut 0-1

laatste minuut 0-1

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com