DFC C2 overmeestert Rijsoord C2

4 oktober 2015 965x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C2 overmeestert Rijsoord C2

3 oktober 2015 DFC C2- Rijsoord C2

Vandaag een wedstrijd tegen zo te zien allemaal tweedejaars. De gemiddelde lengte van Rijsoord overtreft die van DFC ruimschoots. We gaan zien wat dat voor invloed heeft op de wedstrijd.

Het spel begint vandaag redelijk gelijkopgaand. Rijsoord presenteert zich als een goed georganiseerde, stugge ploeg. Een ding dat ze lastig vinden is een snelle spits die achter de verdediging opduikt. En laten we die nou net hebben in de vorm van aanvoerder Mehmet. In de eerste 10 minuten wordt hij al een paar keer voor de keeper gezet door een diepte- of steekbal. Scoren is vandaag echter lastig, de rust ontbreekt een beetje. Maar na 10 minuten is het dan raak: vanaf de 16 knalt hij de 1-0 binnen. Toch is de tegenstander niet van slag, Rijsoord blijft ook proberen gaatjes te vinden in de verdediging van DFC. Die zijn er af en toe, maar tot grote problemen leidt dat niet. Echter, een prima aanval van de tegenstander wordt rond de 22e minuut slim achter keeper Göhkan geprikt, 1-1.

DFC werkt hard vandaag en gaat op zoek naar de voorsprong, en die komt er: het is weer Mehmet die vijf minuten later het net vindt: 2-1. Het spel golft op en neer en blijft spannend, vooral omdat DFC de vele kansen niet verzilvert. Dat levert Rijsoord dan ook de kans om gelijk te komen, en die pakken ze zo’n vijf minuten voor rust: 2-2. DFC neemt daar echter geen genoegen mee, en bezorgt Rijsoord, dat denkt de wedstrijd te kunnen keren, een domper. Het is een echte hattrick van Mehmet, die het team en zichzelf beloont, 3-2.

Een minuut of 10 na rust komt Tigo in het veld, waardoor er twee snelle, bewegelijke spitsen de verdedigers van Rijsoord dol draaien. Diepe ballen van Mohamed en Nick vallen elke keer weer goed, en het is een kwestie van tijd voordat het definitief beslist wordt. Rijsoord komt er bijna niet meer uit, en Tigo tikt de 4-2 binnen. Rijsoord doet er alles aan, maar het verschil is te groot. Het is weer Tigo, die alleen op de keeper af snoeihard afrondt: 5-2. Ook hij maakt in de tweede helft een hattrick, en legt de eindstand vast op 6-2.

Als vandaag alle 100% kansen afgemaakt waren, dan had DFC minimaal 13 doelpunten gescoord. Dus op het gebied van efficiëntie moet er nog geleerd worden. Het moet wel vermeld: al die kansen kwamen er door goed voetbal en hard werken, heerlijk om te zien vanaf de zijkant. Top jongens, met de zelfde inzet blijven trainen en volgende week op bezoek bij Heerjansdam. Bij een overwinning kan de sprong richting de top drie gemaakt worden. Succes!

C2 vandaag: Göhkan(k), Quinten, Younes, Danny, Dyron, Nick, Mohamed, Mehmet, Julian, Eren, Kayo, Akram en verversingen Redwan, Jaylison en Tigo.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com