DFC C1 haalt uit tegen Pelikaan

4 oktober 2015 1413x bekeken, 1 reactie »

DFC C1 heeft in de uitwedstrijd tegen Pelikaan C2 opnieuw een monsterscore behaald: 0-9. Daarmee staat het team vast aan kop met 12 punten uit 4 wedstijden, met de meeste doelpunten (23) voor en de minste (3) tegen.

Pelikaan gaf in de eerste minuten weinig ruimte weg achterin, maar toch wist Ruwendrick al na een paar minuten een gaatje te vinden: 0-1.  Vanwege diverse gemiste kansen van DFC bleef die stand lang gehandhaafd. Na een toevalstreffer van Noah (0-2) liep het team echter snel uit – onder andere door een fraaie treffer van Kevin – tot een 0-5 ruststand.

Na rust nam DFC wat gas terug, maar bleef het regelmatig scoren. Tim scoorde zijn eerste kopgoal en Effe rolde in zijn eentje de hele verdediging van Pelikaan op. Voor de tweede achtereenvolgende wedstrijd gaf de ploeg geen tegengoal weg. De tien werd net niet gehaald, al had Tigo die vlak voor tijd op zijn schoen. Zo eindigde de wedstrijd in 0-9.

 

 

1 reactie

  1. Angelique de Geus 4 oktober 2015 om 13:58 -

    Gefeliciteerd jongens! !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com