DFC C1 blijft winnen

18 oktober 2015 1968x bekeken, 1 reactie »

DFC C1 behaalde de afgelopen twee wedstrijden twee eenvoudige overwinningen en handhaaft daardoor zijn koppositie met 18 punten uit 6 wedstrijden.

Zaterdag 10 oktober startte het team moeizaam tegen Papendrecht C2 en viel pas tegen de rust het eerste doelpunt uit een lucky shot van Tigo. Een benutte penalty van Effe bepaalde de ruststand op 2-0. Na rust liep DFC snel uit en scoorde de ene na de andere mooie treffer, terwijl het ondanks diverse verdedigingsfouten slechts 1 tegendoelpunt toestond. Eindstand 12-1.

Zaterdag 10 oktober stond de eerste helft uit bij IFC C2 in  het teken van de fraaie doelpunten: mooie combinaties afgerond door Tigo (2x)en Effe, een harde knal die via de onderkant van de lat caramboleerde van Fabian en een verwoestend afstandsschot van Kevin brachten de ruststand op 0-5.

Na rust liet DFC mooi veldspel zien, maar dat vertaalde zich niet in doelpunten. Goed doorzetten van Noah zorgde voor 0-6 en Wassim scoorde de 0-7, maar verder kwam het team niet.

 

 

 

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 18 oktober 2015 om 15:45 -

    Gefeliciteerd jongens! ! Fijn dat “onze” reporter erbij was…volgende week een Bekerwedstrijd, heel veel succes !!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com