DFC 5 wint wederom

19 oktober 2015 1245x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 wint wederom

Afgelopen zaterdag (17 oktober) stond voor DFC 5 het uitduel tegen ZBC op het programma. Voor Rikash Jiawan  en Ashwan Rambaran was dit duel een weerzien met oude bekende. DFC 5 begon zeer sterk aan het duel. Een mooie aanval, direct vanaf de aftrap, resulteerde in een corner. Via een ingestudeerde loopactie kwam Marco van Woerkom vrij bij de eerste paal en kopte de bal tegen de touwen, 0-1. Enkele minuten later kreeg Maarten Zilverschoon de bal op de rand van de 16 meter en schoot de bal schitterend in de bovenhoek, 0-2!

De eerste 25 minuten werd er  fantastisch gevoetbald. DFC was de tegenstander op alle fronten de baas. Dit resulteerde in nog 2 doelpunten. Eerst was het Siegmund Sewpersad die een mooie aanval in de korte hoek afrondde, 0-3. Goed voorbeeld doet goed volgen want enkele minuten later leukte Vinesh Rambaran zijn verjaardag op met een doelpunt, 0-4. De eerste 25 minuten waren tot nu toe de beste minuten van de competitie.

Na de 0-4 zakte het voetbal van DFC 5 wat weg. Er werden meer duels verloren en teveel mensen liepen uit positie waardoor het positiespel slordig werd. ZBC kreeg wat mogelijkheden en kwam zelfs tot scoren. Arvind Ramesar wilde de bal terugspelen op doelman Cliften Sewpersad maar deze bal was te kort. De spits van ZBC nam dit cadeautje gretig in ontvangst, 1-4. Na dit doelpunt had ZBC nog de hoop om terug te komen in de wedstrijd maar hier is geen moment sprake van geweest.

 

Na de rust ging DFC verder met het creëren van kansen. Goed terugleggen van gelegenheidsspits Louisano Trinidad werd door Robin Ramesar op waarde geschat, 1-5.

Enkele minuten later was het Robin Ramesar met een mooie steekpass op Urvin Kamta. Met een bekeken schot maakte Urvin zijn eerste doelpunt van dit seizoen, 1-6.

10 minuten voor tijd was er een uniek moment. Nieuwbakken spits Rudi Ramdayal, die dit seizoen voor het eerst voetbalschoenen aan heeft,  kreeg na een goede actie van Marco van Woerkom de bal voor zijn voeten. Hij omspeelde zijn tegenstander en schoot de bal prima binnen, 1-7!

 

Door deze overwinning staat DFC 5 nog steeds ongeslagen bovenaan. Echter heeft Heerjansdam van de week haar inhaalduel gewonnen een heeft net als DFC alle 5 de competitieduels gewonnen. De komende weken kan DFC zich geen misstap permitteren.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com