DFC 5 wint ook van ODS

26 oktober 2015 1347x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 wint ook van ODS

Afgelopen zaterdag (24 oktober) stond voor DFC 5 het thuisduel tegen ODS op het programma. Op papier een fraai affiche, de nummer 1 tegen de nummer 4.

ODS koos duidelijk voor de Mourinho tactiek: vanuit een gesloten defensie loeren op de counter. De sterk spelende verdediging van DFC stond echter goed waardoor ODS vanuit de lange ballen weinig gevaar kon stichten.

 

DFC had in de beginfase wel veel moeite om door de defensie heen te komen. DFC combineerde aardig tot 25 meter van het doel van ODS maar verder kwam het in de eerste 20 minuten niet. Totdat Maarten Zilverschoon een 1-2 opzette met Siegmund Sewpersad. Zilverschoon kwam vrij voor de doelman van ODS en met een mooie voetbeweging werd de doelman verschalkt, 1-0!

Na de 1-0 ging DFC 5 weer als vanouds combineren en creëerde het een hoop mogelijkheden. Met een mooie steekbal stuurde Robin Ramesar de snelle Louisano Trinidad de ruimte in, deze leverde een perfecte voorzet af op Siegmund Sewpersad en deze hoefde de bal enkel in het doel te lopen, 2-0.

Op slag van rust werd het zelfs 3-0, Marco van Woerkom zette Veeru Ramcharan vrij in de 16 meter. Veeru liet zien dat een schot niet altijd krachtig hoeft te zijn als de precisie maar goed is, 3-0!

 

Na de rust was de ban bij ODS gebroken. Het veelvuldig achter de bal aanlopen in de eerste helft had duidelijk zijn tol geëist. DFC speelde goed positiespel en na een mooie steekbal van Maarten Zilverschoon was het Louisano Trinidad die met een krachtige schuiver de 4-0 kon aantekenen. Na ongeveer een uur spelen werd het zelfs 5-0. Marco van Woerkom zette Maarten Zilverschoon vrij op de rand van de 16 meter en met een droge knal in de lange hoek werd de doelman van ODS wederom verschalkt, 5-0!

 

Enkele minuten later was het Robin Ramesar met een mooie individuele actie. Enkele tegenstanders werden makkelijk gepasseerd en hij kon Marco van Woerkom 1 op 1 met de doelman zetten. Deze rondde simpel af, 6-0!

Enkele minuten voor tijd kon ODS nog de eretreffer aantekenen. Hier was wel een slippertje van doelman Cliften Sewpersad voor nodig. 6-1.

 

Door deze overwinnig blijft DFC 5 de ongeslagen koploper. Aanstaande zaterdag staat het thuisduel tegen SC Gorkum op het programma. Met een gemiddelde van 4 doelpunten per wedstrijd belooft het duel weer een hoop spektakel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com