D1 wint van Drechtstreek D2

17 oktober 2015 1215x bekeken, 1 reactie »

Na een goed gespeelde wedstrijd vorige week tegen Dubbeldam stond nu Drechtstreek thuis op het programma. Het eerste gedeelte van de eerste helft was DFC D1 meer aan de bal maar wist geen echte kansen te creëren. De kans kwam toen DFC een vrije trap mee kreeg. Max nam hem en wist met een geweldig afstandsschot te scoren! 1-0… pfff dat gaf weer wat lucht! Het werd bijna 1-1 toen een terugspeelbal van Max aan onze keeper geschept werd door de tegenstander en zij een schot op doel waagde maar gelukkig wist Joel, onze keeper, dit te voorkomen. Andrej had nog twee keer een mooie kans maar het lukt niet om er 2-0 van te maken. Tot het moment dat Yordi een corner nam en de keeper van Drechtstreek de bal wat ongelukkig weg sloeg. 2-0, dat is lekker voor rust! Drechtstreek kwam sterker uit de rust. Probeerde meer maar liep elke keer weer vast op de DFC spelers. Een aantal keer kwam een speler door de verdediging maar niet langs Joel! Doordat een speler hens maakte, nadat DFC een corner nam en een kans op doel had, kreeg DFC een penalty. Max schoot met volle overtuiging maar wist helaas niet te scoren. Niet getreurd en snel weer verder! Uiteindelijk wist Maroune er 3-0 van te maken. Hier bleef het niet bij, uit een corner kon Drechtstreek nog scoren en werd het uiteindelijk 3-1. DFC had nog verschillende kansen maar scoren zat er deze wedstrijd niet meer in. Maar goed, 3-1 is een mooie uitslag, daar kan je weer mee thuis komen! Gefeliciteerd mannen met jullie overwinning! Jullie doen het harstikke goed maar volgens hebben jullie nog meer in jullie mars. Duf blijf trainen en houd jullie motivatie en teamspirit vast! Succes met jullie volgende wedstrijd!

 

 

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 18 oktober 2015 om 15:38 -

    Gefeliciteerd jongens ! !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com