D1 gaat door voor de KNVB beker

26 oktober 2015 1699x bekeken, 1 reactie »

Het D1 elftal speelde zaterdag de laatste wedstrijd in de poule voor de KNVB beker. Een spannende wedstrijd want er waren weliswaar 6 punten verdiend met de gewonnen wedstrijden tegen SC Emma en VV Beesd maar nu stond de wedstrijd tegen het D1 elftal van BZC (met 4 punten) op het programma. Verliezen was dan ook geen optie, tenslotte gaan we voor de beker! Maar wat weten de mannen van ons D1 elftal de spanning op te bouwen. De eerste helft waren er best veel kansen voor DFC maar ja, soms is dat doel echt te klein en schiet je er net naast in plaats van erin. Laten we het er maar op houden dat het best een beetje moeizaam ging maar gelukkig wist Noah met een mooi doelpunt er 1-0 van te maken voor rust. In de tweede helft konden onze spelers nog een keer scoren. Yordi nam de corner, Youri kopte door naar Maroune die vervolgens wist te scoren. Dat noemen we teamwork mannen! Helaas kregen we nog een penalty tegen ( terecht heb ik gehoord) en werd het nog 2-1. Misschien niet jullie beste wedstrijd beste spelers van de D1 maar de winst is binnen, jullie gaan door voor de beker!

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 26 oktober 2015 om 21:50 -

    Gefeliciteerd jongens! ! Op naar de volgende ronde…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com