Vrienden van de jeugd, bent U al lid?

23 september 2015 3054x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrienden van de jeugd, bent U al lid?
Vrienden van de jeugd, bent U al lid?

Velen zijn vandaag lid geworden van de Vrienden van de Jeugd , dit gebeurde tijdens de Familiedag. Bent U de volgende?

Inmiddels hebben vele DFC-ers de status Vriend van de Jeugd. Maar de doelstelling is om het bord vol te krijgen , alles tbv de jeugd van DFC.

In 2013 is De Vrienden van de Jeugd opgericht door en voor mensen die meer willen doen voor de jeugdleden van D.F.C. Het heeft als doel geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins, specifiek ten behoeve van de jeugd. De keuzes voor bestedingsdoelen worden door de Jeugdcommissie gemaakt.

Lidmaatschap
U wordt lid door u via het aanmeldingsformulier aan te melden en de jaarlijkse bijdrage van € 25, – te voldoen. Het lidmaatschap geldt voor de termijn van één jaar en wordt aan het einde van deze termijn automatisch verlengd, tot wederopzegging tenminste één maand voor het aflopen van de termijn. Het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat krijgt een lid ervoor terug?
Leden van de Vrienden van de Jeugd krijgen, indien gewenst,  een vermelding op het ledenbord in de kantine. Dit kunt u aangeven op het aanmeldingsformulier. Verder ontvangen leden van de Vrienden van de Jeugd minimaal één keer per jaar een digitale nieuwsbrief. In de nieuwsbrief krijgen leden toegelicht waar de gelden aan besteedt zijn. Dit ter stimulatie om lid te blijven en om nieuwe leden te werven

Klik op deze link om het formulier te downloaden: Aanmeldingsformulier Vrienden van de Jeugd V3

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com