Valse competitiestart voor DFC 3 tegen Wieldrecht

15 september 2015 712x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Valse competitiestart voor DFC 3 tegen Wieldrecht

Vandaag stond de eerste wedstrijd van de competitie op het programma. Een wedstrijd tegen de nr 2 van het vorige seizoen: Wieldrecht 5. De opkomst, ondanks dat we aardig wat mensen op papier hebben, viel wederom zwaar tegen (slechts 12 man).

Wieldrecht begon de wedstrijd fanatiek en met goed combinatiespel werden we al snel onder druk gezet. Een vrije trap in de vijfde minuut zorgde dan ook voor een snelle achterstand. Volgens de goed vlaggende Conan was dit echter een duidelijk geval van hinderlijk buitenspel staan. Helaas had de scheids blijkbaar nieuwe spelregels verzonnen. Na het doelpunt begon DFC beter te voetballen wat resulteerde in wat kleine kansjes voor Bart en Maarten. Op het moment dat DFC steeds meer op de helft van Wieldrecht kwam te spelen was het Mario – die door slecht uitverdedigen Wieldrecht – aan hun tweede doelpunt hielp. DFC gaf niet op en bleef aandringen, maar de keeper aan de overkant was niet te kloppen.

In de tweede helft werd dan eindelijk de speler die de afgelopen twee wedstrijden tot een winst wist om te buigen ingebracht (Conan). Al snel werd het middenveld een stuk dynamischer en kregen we weer een aantal kansen. Wieldrecht, dat een half uur niet meer van eigen helft wist te komen, hield echter door een solide verdediging goed stand. Uiteindelijk kreeg DFC na het wegsturen van Mario (gele kaart) nog twee doelpunten tegen, waardoor de uitslag (4-0 verlies) enorm geflatteerd was met een beter DFC.

Volgende week meer kansen creëeren en benutten; dan moeten we gewoon mee kunnen gaan doen om het kampioenschap.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com