Scheidsrechter Jiskoot leert ouders de les

22 september 2015 1671x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Scheidsrechter Jiskoot leert ouders de les
Scheidsrechter Jiskoot leert ouders de les

Een normale zaterdag ochtend aan de Reeweg Oost.  Totaal 22 jeugdspelers in de leeftijd van 12 tm 14 jaar staan klaar voor een ongedwongen partij voetbal. Zoals het hoort. Helaas zijn er dan altijd  ” volwassen ”  ouders langs de kant die de zaterdag weten te verpesten voor deze kinderen.

Scheidsrechter Peter Jiskoot vertelt : Tijdens het fluiten van DFC C2 tegen Groote Lindt C2 stond er al heel de tijd een vrouw van Groote Lindt te vloeken en te schelden tot ik er genoeg van kreeg en in de 34ste minuut ik de wedstrijd stil lag in de eerste helft en ik haar vriendelijk verzocht zich rustig te houden anders kon ze de wedstrijd vanaf de tribune kijken , waarop ze nog meer te keer ging. Ik verzocht haar vriendelijk van het veld te gaan waarop een man van Groote Lindt dreigde mij fysiek aan te pakken. Ondanks deze bedreiging bleef ik er rustig onder en heb de vrouw nogmaals verzocht om het veld te verlaten. De daarop verbale bedreiging van de man was voor mij het teken de wedstrijd te staken. Ik heb tegen de kinderen op het veld gezegd dat de wedstrijd was gestaakt door de ouders van Groote Lindt.

Een normale zaterdag met voetbal voor kinderen die dus helaas anders afliep dan van te voren verwacht. Hoe  “volwassen ” mensen het plezier van de kinderen weten te vergallen.

Grote hulde voor scheidsrechter Peter Jiskoot , die handelde op de enige en juiste manier.  Dit soort praktijken horen niet op een voetbalveld thuis , niet bij de senioren en niet bij jeugd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com