Kabouters trappen af bij DFC

9 september 2015 1898x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouters trappen af bij DFC

Onder een stralend zonnetje zijn de kabouters vandaag begonnen bij DFC. Helaas waren we nog niet helemaal compleet door een paar verkouden kabouters , maar Joey en Everich gingen onder leiding van trainer Albert Louwman fanatiek van start. Het duurde dan ook niet lang of de eerste doelpunten in hun hopelijk lange voetbal carriere werden gescoord. Ook het juichen werd geoefend , want als je scoort moet je juichen. Albert had dus aan alles gedacht.

Na eerst op een klein veldje te hebben geoefend , werd het grotere doel opgezocht. Albert ging als een volleerd keeper tussen de palen staan , maar de schoten die de kabouters afvuurden waren zelfs voor hem onhoudbaar. De als toeschouwers aanwezige D1 spelers vonden het zo leuk om te zien , dat zij mee gingen helpen met de training.

Zo werd de training afgesloten met een grote partij , waarbij de D1 spelers meededen met de kabouters. Na  afloop stond de limonade siroop al klaar. En natuurlijk smaakt deze lekker in je plastic bekertje , maar de siroop werd nog lekkerder toen de kabouters het gingen drinken uit hun eigen DFC bidon , die zij net hadden gekregen van trainer Albert.

Bent U of uw kind na het lezen van dit verslag ook enthousiast geworden , kom dan volgende week gewoon een keer meedoen. Woensdag middag om 15.30 uur staat Albert klaar om de kinderen de grondbeginselen van het voetbal te leren.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com