Kabouters groeien letterlijk en figuurlijk.

23 september 2015 2249x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouters groeien letterlijk en figuurlijk.

Woensdagmiddag 15.30 uur bij DFC , dat betekend tijd voor de kabouters. De kids staan al te trappelen om te beginnen en ruim van te voren staan ze al klaar. Trainer Albert Louwman pak nog even snel de ballen en ze gaan ervoor. Dat er rek in de kabouter groep zit is wel duidelijk. Sinds het begin 2 weken geleden is de groep al met de helft gegroeid in aantal. Maar er zijn er nog veel meer welkom.

Vandaag was er weer een nieuwe kabouter. Opa en oma de Visser kwamen met Kevin. De training was al gelijk serieus , balletje stoppen , goed leggen en schieten op doel. Elke week zie je de kabouters vooruit gaan.Het afronden gaat ook elke week beter. Elke week staat er wel een special guest klaar om te helpen bij de training. Na eerst een paar spelers van de D1 , waren er verleden week de spelers van de E2. Deze week kregen de kabouter extra training uit de meiden groep. Quirine Groenewoudt kwam een handje helpen.

Ook het aantal toeschouwers groeit met de week, want wie wil nou niet de toekomst van DFC aan het werk zien.Komt U ook met uw kind volgende week vanaf 15.30 uur ? De limonade siroop staat tijdens de training altijd klaar.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com