Eerste punten DFC E2

19 september 2015 2001x bekeken, 1 reactie »

Vandaag stond de wedstrijd tegen GSC/ODS E3 op het programma.

We hadden al een probleem want Finn kon helaas dit weekend er niet bij aanwezig zijn, maar gelukkig kregen we hulp van E1 speler Zouhair.

Deze keer alles goed geregeld, doelen op zijn plek, scheids  Peter de Geus en alle spelers op tijd, we konden beginnen.

Iedereen stond op zijn plek  en daar was het fluitsignaal, gelijk ging DFC de aanval in en was het ODS/GSC die terug gedrongen werd op eigen helft.

Het was na 11 minuten spelen 1-0 gemaakt door Zouhair en nog geen minuut later tikt Joey zijn eerste goal  van het seizoen in 2-0.

De spelers van DFC speelden goed over en dat resulteerde in 3-0 die gemaakt werd door Quincy.

Nu dachten de spelers van DFC er een beetje te gemakkelijk over en kwamen er kansen voor de tegenstander 3-1,

Het waren Mario, Berkay en Justin die de verdediging weer goed dicht maakten en ook keeper Rui liet zich niet voorbij spelen, wel kwam er nog 1 doelpunt van Quincy in de eerste helft ruststand 4-1.

Na de rust waren de jongens van E2 nog met hun gedachte bij de lekkere siroop en was het ODS/GSC die gelijk wist te scoren 🙁 4-2 waarop leider Paul riep: kom op jongens jullie kunnen het.

DFC zette gelijk weer een aanval op maar deze liep mis de bal kwam terug en het was Justin die ook weer eens een doelpunt scoorde 5-2, gelijk had DFC de smaak weer te pakken en nogmaals wist Joey te scoren 6-2  en ook Quincy  tikte er nog een in 7-2 YEAHH.

De wedstrijd  ging even de andere kant op en de tegenstanders wisten nog 2 x te scoren 7-4, en het was de keeper van de tegenstanders die de score tegen hield door 3x achter elkaar een  schot van Quincy tegen te houden, ik zeg top keeper!

Jongens blijf zo met elkaar spelen, en blijf vooral in jezelf geloven je ziet dan komt het goed!!

Tot volgende week

Groet Yvon

 

p.s like onze Facebookpagina DFC E2

 

 

1 reactie

  1. Rita 19 september 2015 om 17:53 -

    Kortom een topwedstrijd!! Onze jongens hebben zich bewezen, ze kunnen het!!! Jongens zet hem op volgende week…wij zullen in jullie blijven geloven!! Toppers!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com