DFC verzilverd kansen niet.

19 september 2015 1078x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verzilverd kansen niet.

DFC wacht nog op de eerste overwinning van dit seizoen in competitie verband. De thuiswedstrijd tegen Hermandad was daar de uitgelezen kans voor, echter verliep dit iets anders dan verwacht.

Na welgeteld 30 seconden spelen lag de bal al in het doel. Helaas voor DFC het verkeerde doel , namelijk het DFC doel. Koud begonnen keek DFC dus al tegen een 0-1 achterstand aan. DFC pakte de draad weer op en kreeg voor rust een paar goede kansen , die niet werden verzilverd. Dit was een terugkerend beeld wat de rest van de wedstrijd meerdere keren zal voorkomen. De rust werd bereikt met een 0-1 achterstand.

Na rust ging DFC op zoek naar de gelijkmaker. Maar de bekende voetbal wet . als je zelf niet scoort doe de tegenstander het wel , zorgde voor een 0-2 achterstand. De aansluitings doelpunt van Dennis vd Heijde zorgde maar voor korte vreugde. Gelijk nadat DFC op 1-2 was gekomen , lag de bal weer in het DFC doel.De stand van 1-3 was ook tevens de eindstand.

DFC kreeg veel kansen maar die werden ook deze wedstrijd niet afgemaakt.Extra zuur waren de tegendoelpunten. Alle drie de tegentreffers kwamen voort uit persoonlijke fouten van DFC kant. DFC was voetballend wederom de bovenliggende partij, maar gaf de doelpunten te makkelijk weg.

Zodoende blijft DFC ook na vandaag nog verstoken van een driepunter.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com