DFC verliest de openings wedstrijd

5 september 2015 1013x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verliest de openings wedstrijd

Na een goed verlopen voorbereiding , trok DFC vandaag naar Rotterdam voor de start van de competitie. Tegenstander was Zwarte Pijl.

Vooraf waren er al aanwijzingen dat het vandaag wel eens moeilijk kon gaan worden. Zwarte Pijl was verleden jaar nl een goede middenmoter in de derde klasse op zondag. Dit seizoen spelen zij als zaterdag ploeg en moesten daardoor beginnen in de vierde klasse.

Dat Zwarte Pijl daadwerkelijk een kandidaat is voor de titel . werd op het veld snel duidelijk. DFC kwam er vandaag gewoon niet aan te pas en dat was duidelijk de verdiensten van de tegenstander. De rust stand was dan ook 2-0. In de tweede helft bij een 4-0 achterstand mocht DFC iets terugdoen door een benutte strafschop van Dennis vd Heijde. De einduitslag vandaag stopte bij 5-1 in het voordeel van Zwarte Pijl. Het had zelfs nog hoger kunnen uitvallen , maar door goed opletten van grensrechter Enzo Fortino werden er nog 2 doelpunten afgekeurd vanwege buitenspel.

DFC hoeft zich vandaag niet te schamen voor deze nederlaag. Zwarte Pijl bewees terecht mee te doen om de prijzen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com