DFC speelt gelijk tegen SPV’81

12 september 2015 1481x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt gelijk tegen SPV’81

DFC ontving vandaag de gasten SPV’81 uit Polsbroek. Beide teams begonnen vandaag met 0 punten op de ranglijst , echter was dit pas de eerste wedstrijd van SPV’81 dit seizoen.

DFC kon voor de wedstrijd begon zijn plan van vandaag al wijzigen. Tijdens de warming up viel Rick vd Linde geblesseerd uit. Aangezien Rick een belangrijke pion is in de spelverdeling , betekende dit al voor het eerste fluitsignaal een flinke aderlating. Desondanks was het DFC die het eerste gedeelte van de wedstrijd de touwtjes in handen had. Het eerste kwartier speelde de ploeg goed verzorgd voetbal . wat wel in kansen resulteerde maar helaas niet in doelpunten. In deze fase verdiende DFC een doelpunt ,maar toen de scheidsrechter voor de rust floot was de realiteit echter dat DFC met 0-2 achter stond. Door persoonlijke fouten werden de doelpunten weggegeven.

De verplichte rust werd door trainer Danny Slegers dan ook volledig benut om een peptalk te houden. Bij het opnieuw betreden van de mat waren er 2 verse spelers ingebracht. DFC kwam langzaam weer terug in de wedstrijd. Sadik Karasahin was er voor nodig om de aansluiter te maken. Dit deed hij op fraaie wijze, koud in het veld in minuut 70 had hij er slechts 1 minuut voor nodig om DFC terug in het zadel te krijgen. Het geloof was terug en Wesley Hoving schoot DFC vlak voor het einde langszij. SPV’81 kreeg in die slotfase ook nog kansjes. Beide teams wisten niet meer te scoren en de wedstrijd eindigde in 2-2.

DFC toonde vandaag veerkracht en teamspirit. Als je met de rust met 0-2 achter staat er en dan nog een punt uit weet te slepen is dat knap. De publieke belangstelling was redelijk.Volgende week gaat DFC wederom in eigen huis proberen de winst binnen te halen.Dit zal gebeuren tegen Hermandad uit Rotterdam.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com