DFC en Groote Lindt hebben een sportief overleg.

30 september 2015 1276x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC en Groote Lindt hebben een sportief overleg.
DFC en Groote Lindt hebben een sportief overleg.

Na de eerdere berichtgeving op de website , waarin hulde werd gesproken over de wijze les die scheidsrechter Peter Jiskoot aan de ouders gaf gedurende de wedstrijd DFC C2 – Groote Lindt C2 , hebben beide jeugdbesturen elkaar benaderd.

Zoals het hoort , is deze kwestie uitgesproken en zijn de excuses die Groote Lindt heeft aangeboden aanvaard. Beide verenigingen hebben al vele jaren een uitstekende verstandshouding en willen dit uiteraard behouden. Naast het aangename gesprek , heeft het jeugdbestuur van DFC deze kwestie ook aangehaald dit vervelende voorval als voorbeeld te gebruiken om aan te tonen hoe het dus niet moet. De ploeg van DFC inclusief de ouders zijn ook gewezen op de normen en waarden die DFC hanteert en hoog in het vaandel heeft.

Het jeugd bestuur van DFC bedankt dan ook het jeugdbestuur van Groote Lindt om de kwestie snel op te lossen en beide besturen hopen elkaar snel weer tegen te komen rondom de velden om de jeugdelftallen te zien strijden op een sportieve manier.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com