DFC C1 wint ook tweede bekerduel

6 september 2015 963x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C1 wint ook tweede bekerduel

De C1 borduurt dit jaar voort op het goede veldspel van vorig jaar. Dat was al meteen te zien in het eerste bekerduel op zaterdag 29 augustus, thuis tegen Oranje Wit C4. Het eerste kwartier liet DFC de bal snel rondgaan en creëerde diverse kansen, waarvan er slechts eentje werd benut. Hoewel de gelijkmaker binnen een minuut viel, bleef het team zijn eigen spel spelen. Dat werd beloond: Via goals van Noah en Tigo liep DFC uit naar een ruststand van 5-1. Na rust nam DFC gas terug, maar liep het regelmatig scorend uit naar een 11-1 overwinning.

Ook in het tweede bekerduel uit tegen tweedeklasser Emma C1 liet DFC zaterdag 5 september goed voetbal zien. Door twee goals van Tigo leidde DFC bij rust met 0-2. Na de 300 door Noah kon Emma nog wat terugdoen via een penalty, maar daar bleef het bij. Zo werd met 1-3 ook het tweede bekerduel gewonnen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com