DFC C1 wint eerste competitiewedstrijd

14 september 2015 942x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C1 wint eerste competitiewedstrijd

Na twee gewonnen bekerwedstrijden heeft het C1-elftal van DFC ook zijn eerste competitieduel gewonnen.

Zaterdag 12 september werd Oranje Wit C3 op sportpark Stadspolders met 1-9 verslagen.  DFC begon sterk en de eerste snelle aanval na de aftrap mondde na 20 seconden al uit in een doelpunt van Noah. De voorsprong werd binnen tien minuten uitgebouwd tot 0-3, waarna de wedstrijd eigenlijk al was gespeeld. Doelpunten van Noah, Ruwendrick en Tigo, alleen onderbroken door een kopgoal uit een vrije trap van Oranje Wit zorgden voor een 1-5 ruststand.

Na de rust zakte het tempo in en liet DFC de tegenstander te veel aan de bal. Pas na de 1-6 uit een kluts begon de doelpuntenmachine weer te lopen, al werden de nodige kansen gemist. Uiteindelijk zochten de rood-witten met een 1-9 overwinning de kleedkamer op.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com