DFC C1 behoudt koppositie

29 september 2015 1684x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C1 behoudt koppositie

Ondanks een matige wedstrijd heeft DFC C1 zaterdag thuis tegen ASWH C2 met een 2-0 overwinning de koppositie weten te behouden.

De eerstejaars C van ASWH domineerden van begin af aan de wedstrijd met snel combinatievoetbal. De drive en de inzet die DFC C1 in de eerste vier duels van beker en competitie had laten zien, leek afwezig. Het team liep achter de tegenstander aan en creëerde mondjesmaat kansen. Toch was het Fabian die bij een van die kansen  de 1-0 liet aantekenen.

Na een donderspeech in de rust zette DFC in de tweede helft iets meer druk en troefde het ASWH op het fysieke vlak af. Dat zorgde voor halve en hele kansen, waarbij de bal diverse malen op de paal en de lat werd gekopt en geschoten. Hoewel ASWH geen uitgespeelde kansen kreeg, bleef de dreiging van de gelijkmaker in de lucht hangen. Twee minuten voor tijd wist Noah eindelijk aan zijn verdediger te ontsnappen, passeerde de keeper op snelheid en maakte de bevrijdende 2-0.

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com