DFC 5 wint eenvoudig van ASWH

20 september 2015 1176x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 wint eenvoudig van ASWH

Hoewel er om half 1 meer ogen dicht zaten in plaats van open begon DFC 5 goed aan de wedstrijd. Na 5 minuten was het Maarten Zilverschoon met een mooie individuele actie. Twee tegenstanders werden met een schaar de verkeerde kant op gestuurd en met de linker werd er doeltreffend in de korte hoek afgerond, 0-1.

Enkele minuten later was het wederom Maarten Zilverschoon, een mooie steekbal van Siegmund Sewpersad bracht Zilverschoon oog in oog met de doelman van ASWH, hij faalde niet, 0-2.

Na deze treffer zakte het tempo en de concentratie wat weg. Hierdoor werden er enkele mogelijkheden gegeven aan ASWH. Echter stond doelman Cliften Sewpersad tweemal op de goede plek. Na deze kansen legde DFC weer goed positiespel op de mat. Dit leverde enkele mooie mogelijkheden op maar voor rust werd er niet meer gescoord.

 

In de tweede helft toonde DFC zich oppermachtig. Het was wachten op meer goals. Na een minuut of 55 was het Robin Ramesar met een fantastische uithaal. Vanaf 20 meter plaatste hij de bal loepzuiver in de kruising, 0-3.

DFC bleef kansen creëren en een afgeslagen corner kwam terecht voor de voeten van Urvin Kamta, deze leverde een perfecte voorzet af op het hoofd van Louisano Trinidad, 0-4.

In de 70e minuut was het wederom Robin Ramesar, hij kwam oog in oog met de doelman, had een mooie lob in zijn hoofd maar raakte de bal niet goed. De doelman van ASWH stond echter op het verkeerde been en hierdoor was het toch raak, 0-5.

Na 75 minuten was het een spaarzame uitval van ASWH, de spits van ASWH kreeg een licht duwtje en ging gretig naar het gras. De scheidsrechter gaf een makkelijke strafschop welke benut werd, 1-5.

De spits van ASWH had na dit doelpunt het idee dat er nog een overwinning in zat. Dit resulteerde in 18 overtreding en 4 keer naschoppen. Sommige mensen nemen de reserve 5e klasse toch iets te serieus!

5 minuten voor tijd was er nog een uitgelezen mogelijkheid voor DFC om de score uit te breiden. Na een goede actie werd Marco van Woerkom in de 16 ten val gebracht. Keeper Cliften Sewpersad nam plaats achter de bal maar hij schoot de bal zeer zwak in de handen van de doelman van ASWH.

Al met al een eenvoudige overwinning voor DFC 5. Er werd wederom leuk gevoetbald en iedereen heeft lekker zijn minuten kunnen maken. Volgende week staat om half 3 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Het betreft direct een heuse stadsderby tegen EBOH.

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com