DFC 3 tevreden over voorbereiding

11 september 2015 1256x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 tevreden over voorbereiding
DFC 3 tevreden over voorbereiding

Gisteravond heeft DFC 3 een succesvolle voorbereiding afgerond voor het seizoen 2015/16. In het baggerdorp Sliedrecht moest DFC om 18:30 uur aantreden tegen de koploper van de poule. Vooraf was al bekend dat doorbekeren lastig ging worden aangezien Sliedrecht een veel beter doelsaldo had; uiteraard was dit voor de mannen van DFC 3 geen reden om niet vol voor de winst te gaan.

Sliedrecht begon sterk aan de wedstrijd met goed positiespel maar DFC was de eerste ploeg die al vroeg in de wedstrijd in scoringspositie kwam, helaas belandde de bal naast het doel. Ondanks dat Sliedrecht eerder twee ruime overwinningen had geboekt – tegenover een verlies en overwinning van DFC – was het DFC dat doordrukte zodoende dat Raymond de 0-1 kon aantekenen na een sublieme steekpass van Robin. Sliedrecht was door dit doelpunt wakker geschud en drong steeds meer aan maar door puik keeperswerk van Steven bleef de stand 1-0 in het voordeel van DFC.

Helaas was het enkele momenten later alsnog raak wanneer de spits van Sliedrecht dwars door de defensie van DFC gaat en met zijn punt de 1-1 binnen schiet. Waar het vorig jaar nog wel eens fout ging was het toch DFC die door een prima actie van Robin op 1-2 kwam. Met nog een aantal minuten op de klok had DFC het gevoel met de voorsprong de rust in te gaan totdat er een diepe bal in de 16 meter van DFC terecht kwam en Danny Kamp vervolgens solliciteerde naar de plek van Steven onder de lat, hands! De daaruitvolgende penalty werd onberispelijk in de kruising geschoten wat tot de 2-2 ruststand resulteerde.

De 2e helft was een prooi voor DFC, al snel kwamen er kansen voor DFC om op voorsprong te komen maar de meer aanvallende dan verdedigende Conan miste onfortuinlijk. Na wat speldenprikken van Sliedrecht was het Maarten Janssen die met een individuele actie aan de rechterkant DFC verdiend op voorsprong zette (2-3).

Het doelsaldo was door dit resultaat in het voordeel van Sliedrecht die daarmee een ronde verder is in de beker. Voor DFC 3 was het een prima voorbereiding voor het seizoen 2015/16 die zaterdag start uit tegen Wieldrecht.

Opstelling: Steven – Danny K, Danny H, Tomas, Maarten D – Robin, Conan, Ralph, Raymond – Robbie (45m Marco), Maarten J, Raymond

Volg DFC online:
http://vvdfc3.wix.com/dfc-3 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com