DFC 3 – Hardinxveld / Verslag van Bart Boer‏

28 september 2015 860x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 – Hardinxveld / Verslag van Bart Boer‏

Voor afgelopen Zaterdag stond er een wedstrijd op het programma tegen Hardinxveld, alle ingrediënten waren aanwezig voor een heerlijke voetbalmiddag. De zon was rijkelijk aanwezig, en het veld lag er goed bij en  er was zelfs een redelijk grote opkomst qua veldspelers (15 man).
DFC kwam goed uit de startblokken, door het fel doorjagen op de verdediging kwam Hardinxveld er niet uit met uitverdedigen. Dit resulteerde meteen in een goal door Conan, met een mooie afwerking in de hoek.  Uit het niets tegen de verhoudingen in scoorde Hardinxveld vanuit een scherpe voorzet van de rechterkant die door de spits in de hoek werd getikt.
Door fel doorjagen van Bart op hun laatste man onderschepte hij de bal, Robbie reageerde fel en nam de bal over en schoot hem de hoek in 2-1.
DFC zette dit keer wel door, en maakte via Maurice met een subliem lobje over de keeper 3-1.  Robin vond dit niet genoeg en maakte met een hard hoog schot in de bovenhoek van afstand de 4-1.
Zoals wel vaker dachten we dat we er al waren, Hardinxveld stuurde tot 2 keer toe de spits diep met een paas over de grond en door niet scherp reageren van o.a. Tomas maakte de spits er 4-2 & 4-3 van. DFC was gelukkig weer wakker geschut, en door het goed doorgaan vanaf de middenlijn maakte Maarten van Dalen er 5-3 van. Een goal die puur op inzet was en hierdoor ging DFC met een iets gerustgestelde  gevoel de rust in.

In de rust waren er 3 wissels, en 2 van de 3 wissels lieten zich na rust meteen gelden d.m.v een doelpunt. Danny Kamp was de eerste met een goal die hij door goed doorgaan in de hoek wist te schieten, Hardinxveld deed ook iets terug met een mooie hoge voorzet vanaf de zijkant werd deze diagonaal ingekopt dit zorgde voor een stand van 6-4. Maarten Janssen vond deze marge wat aan de kleine kant en na een strakke bal vanuit het middenveld werd hij diep gestuurd  en maakte hij dit beheerst af 7-4. DFC drukte nu wel goed door, en na een afslaande bal vanuit een corner nam Mario de bal op zijn slof en na het toucheren van een verdediger belande deze onhoudbaar voor de keeper in de hoek 8-4. Ralph pikte ook deze keer weer een doelpunt mee, en tikte de bal goed in 9-4. Hardinxveld deed toch nog iets terug, en maakte er nog 9-5 van. Vanaf de zijkant werd al geroepen 10-10-10!! En deze mogelijkheid kwam er ook, dit kwam doordat er een penalty werd gegeven. Tomas kwam aangelopen en wou deze taak wel op zich nemen, hij faalde echter en de bal belande op de paal.
Janssen kreeg de bal diep gespeeld en met een scherpe voorzet over de grond kwam die bij Willem die hem vervolgens toch nog binnenschoot en de eer op zich nam om toch de nummer 10 op het scorebord te zetten. 10-5 was de eindstand, DFC kan terugkijken op een degelijke pot en heeft laten zien dat er toch scorend vermogen in de ploeg zit.

Op naar volgende week!

http://vvdfc3.wix.com/dfc-3

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com