D1 verliest van Nieuw- Lekkerland

27 september 2015 983x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D1 verliest van Nieuw- Lekkerland

Met 8-1 verloren van Nieuw-Lekkerland, wat voor verslag zal ik daar eens van maken! Laat ik beginnen met benoemen dat we vol goede moed naar Nieuw-Lekkerland vertrokken. De laatste 4 wedstrijden had de D1 dik gewonnen dus dat gaf vertrouwen. Het zonnetje scheen, geen wolken te zien, we hadden er zin in! Maar al vroeg in de eerste helft kon Nieuw-Lekkerland scoren en werd het al snel duidelijk dat Nieuw-Lekkerland beter in staat was kansen te creëren. Maar goed, het was kunstgras, misschien een beetje wennen en komt het nog goed, dachten we langs de lijn. Of de avond ervoor te lang FIFA 16 gespeeld, de Voice is ook weer begonnen dus misschien moest DFC nog op gang komen. Maar het bleef niet bij 1 doelpunt, met 3-0 gingen we de rust in. De eerste helft eindigde ook nog eens niet zo lekker omdat de scheidsrechter affloot op het moment dat DFC een corner kreeg. Toevallig weet DFC daar juist vaak een kans uit de creëren, dus dat voelde een beetje zuur. Maar goed, de scheidsrechter beslist dus niets aan te doen. Na de rust wist Jan te scoren. Beetje vreemd doelpunt omdat de keeper de bal los liet waardoor Jan de bal alsnog in het doel kon schieten maar goed, hij zat! Je ziet dat zo`n doelpunt weer wat energie geeft dus wat was het balen toen de scheidsrechter Nieuw-Lekkerland onterecht een penalty gaf. Nieuw-Lekkerland scoorde en toen leek het bekeken. Er was de nodige discussie rond de toegekende penalty maar de discussie werd nog groter toen de scheidsrechter geen actie leek te willen nemen toen Noah op een vervelende manier werd nagetrapt. Onze trainer voelde zich genoodzaakt de spelers van DFC bij elkaar te halen en aan te geven bij de scheidsrechter dat hij kon kiezen: of de natrappende speler er uit of DFC stopt ermee! De scheidsrechter nam een beslissing: de speler ging er uit (al was het voor slechts 5 minuten). Misschien had de scheidsrechter de wedstrijd daarna niet helemaal meer in de hand, hoe dan ook, DFC ging er niet beter op spelen waardoor het uiteindelijk 8-1 werd. Eerlijk is eerlijk, Nieuw-Lekkerland was sneller, energieker en slimmer in hun spel. Dat maakt dat je verliest. Jammer, maar kan een keer gebeuren. Vooral lering uit trekken lijkt me; wat ging er mis en wat kunnen we van deze wedstrijd leren. Zo wordt vanzelf duidelijk waarin jullie als team kunnen verbeteren. Succes mannen met de volgende wedstrijd!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com