D1 speelt goed

20 september 2015 1137x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D1 speelt goed

Na twee keer een bekerwedstrijd te hebben gespeeld en gewonnen stond vorige week de eerste competitiewedstrijd  thuis tegen GSC/ODS op het programma. Ook deze wedstrijd wist de D1 te winnen met 4-1! Echt een spannende wedstrijd was het echter niet. Met vlagen hadden de spelers de regie, maar gaven het weer net zo makkelijk uit handen. Maar goed, de winst telt en de buit was binnen. Zaterdag stond de 2e competitiewedstrijd gepland, thuis tegen Heerjansdam D1. Enigszins vertraagd begon de wedstrijd, de tegenstanders waren de shirts vergeten en er was wat onduidelijk of er een scheidsrechter was maar de tegenstanders konden heel snel heen en weer rijden naar Heerjansdam en een scheidsrechter was geregeld! Jullie zien het aan de uitslagen van de wedstrijden, scoren kunnen we bij de D1. Marwan wist dan ook het eerste doelpunt te maken. Na een mooi 2e doelpunt wist linksbenige Noah met rechts(!) de 3e te maken en Yordi wist er 4-0 van te maken . En dat allemaal in de 1ste helft! Lijkt “halleluja” maar dat was het toch niet helemaal. Beetje “gedoe” op het veld en langs de lijn gaf wat onrust maar de ranja tijdens de rust kwam op tijd dus de 2e helft begon goed. Jan wist nog 1 keer te scoren in de 2e helft dus met 5-0 winst kwamen de spelers het veld af! Helaas was het geen latje tik en gaf dit geen punten; dan was de stand nog iets anders geweest. De spelers wisten tijdens de wedstrijd namelijk 2 keer op de lat en 3 keer op de paal te schieten!

Mannen, jullie kunnen scoren als de beste en hebben veel kwaliteiten. Een top keeper, een sterke achterhoede, een actief middenveld en een voorhoede met een groot scorend vermogen. Maar ook in deze wedstrijd zagen we dat de regie soms uit handen werd gegeven, was het met tijd en wijle “hotseklots” voetbal en zagen we net niet genoeg samenspel. Maar de competitie duurt nog even en jullie worden goed getraind dus alle vertrouwen dat jullie hierin kunnen verbeteren. Veel succes zaterdag met de 3e competitiewedstrijd en vergeet vooral niet plezier te maken! Nieuwsgierig naar deze kanjers? Helaas hebben we nog geen moment gehad dat we compleet waren maar zodra het kan zullen we een teamfoto maken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com