D1 maakt mooie start

6 september 2015 1014x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D1 maakt mooie start

Veel D spelers zijn na het vorige seizoen doorgestroomd naar een C elftal waardoor er heel nieuw D1 elftal is ontstaan. Een mix van oud spelers uit de D1,D2 en D3 van vorig seizoen en nieuwkomers. Het mag duidelijk zijn dat het best wennen is aan en met elkaar maar eigenlijk was daar weinig tijd voor want er stonden direct 2 wedstrijden voor de KNVB beker gepland. D1 is ingedeeld in een poule van 4. BZS D1, Beesd D1, SC Emma D1 en DFC D1. Vorige week stond de wedstrijd tegen Beesd D1 op het programma. Het D1 elftal van Beesd speelt in de 1e klas dus de tegenstander werd gevreesd! Hoor ik toch na de wedstrijd dat DFC met 7-0 heeft gewonnen! Op mijn vraag aan een paar spelers of Beesd zo slecht was of DFC zo goed kreeg ik een duidelijk antwoord: DFC speelde erg goed en de tegenstanders waren zeker niet slecht! Benieuwd naar de kwaliteiten van het D1 elftal stond ik zaterdag dan ook langs de lijn toen DFC uit speelde tegen SC Emma, de 2e wedstrijd voor de KNVB beker. Na enkele minuten wist Marwan te scoren. Mooi om zo snel op voorsprong te komen maar er stond nog een hele wedstrijd voor de boeg en het elftal van SC Emma speelde best goed. Er volgde een schot op de paal en het leek of SC Emma beter in de wedstrijd kwam. Maar toch wist DFC meer kansen te creëren en gingen we met 0-4 de rust in door nog 3 doelpunten van Yordi. Met zo`n stand ga je wat relaxter de 2e helft in maar het kan raar lopen in een wedstrijd. Toen er dan ook een tegendoelpunt kwam in de 2e helft steeg de spanning langs de lijn. Nergens voor nodig want het is 1-9 geworden! In de 2e helft wisten Noah, Joel, Youri en Delani nog te scoren. Als Youri zijn penalty niet had gemist was het zelfs misschien wel  1-10 geworden. Jongens, wat een uitslagen. Prachtig gedaan hoor! Ik ben maar een leek maar volgens mij kunnen jullie nog beter. Tenslotte spelen jullie nog maar kort met elkaar en zijn nog niet echt op elkaar ingespeeld. Hoe dan ook, top gedaan en veel succes zaterdag in jullie 1e competitiewedstrijd!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com