C2 groeit als team en zet prima resultaat neer

26 september 2015 1339x bekeken, 1 reactie »

26 september 2015, Oranje Wit C7 – DFC C2

Na de vervelende afloop van de wedstrijd vorige week zijn we aan de kant benieuwd of de jongens dit achter zich kunnen laten. En daarnaast natuurlijk, hoe het team zich ontwikkelt!

Het weer laat zich al van zijn beste kant zien als er afgetrapt wordt. C2 doet dat ook, en al snel ontstaat een leuke wedstrijd, waarbij DFC de bovenliggende partij is. Steeds beter weten de jongens elkaar op waarde te schatten en te vinden. Mehmet in de spits is dusdanig actief en dreigend, dat de verdediging van OW daar grote moeite mee heeft. De flanken, met Dyron en Julian naar voren geschoven, worden vaak gezocht. Rendement in de vorm van voorzetten  is er nog niet veel, het zijn de passes door het midden die voor gevaar zorgen. De verdediging met Mohamed en Quinten in het midden, Danny en Damian aan de zijkanten, werkt hard en houdt de tegenstander van het doel af. Keeper Göhkan heeft vandaag weinig te doen, afgezien van het in gang zetten van aanvallen. Het middenveld met Eren, Nick en Akram maakt het startende elftal compleet.

Door het midden valt het eerste doelpunt. Een diepe bal wordt door de grensrechter niet goed beoordeeld, maar gelukkig wel door Mehmet en de scheidsrechter, 0-1 voor DFC! Een terechte voorsprong levert dit op. De tweede goal van DFC is nagenoeg identiek, een diepe bal op Mehmet, de verdediging van OW schrikt en het is alweer 0-2. Meerdere aanvallen, corners en schoten (Nick op de paal) volgen, kansen dus zeker ook. Maar we moeten tot vlak voor rust wachten als Dyron op rechts voor wil geven op Mehmet. Die heeft een kopbal in gedachten en duikt op. De voorzet draait echter rechtstreeks in de goal, een meevaller, 0-3.

Na de rust komen Younes en Kayo in het veld. Iedereen blijft hard werken, maar de lijn is een beetje uit het spel. OW (hoofdzakelijk tweedejaars C’s) probeert de fysieke kaart uit te spelen, toch blijft DFC overwicht houden en een echte wedstrijd wordt het dan ook niet meer. Nick scoort nog een keer door beheerst onder de keeper door te schuiven, Julian en Mehmet krijgen nog kansen, maar het blijft bij 0-4 voor DFC. Een prima uitslag!

Complimenten voor alle jongens, de taken op het veld worden steeds beter uitgevoerd, en het samenspel duidelijk ook. Op naar volgende week, Rijsoord C2 thuis.

1 reactie

  1. Angelique De Geus 26 september 2015 om 15:31 -

    Gefeliciteerd jongens! !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com