Word jij ons nieuwe lid?

29 augustus 2015 1483x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Word jij ons nieuwe lid?
Word jij ons nieuwe lid?

Droom je van een carriere bij FC Barcelona , wil je net zo scoren als Ronaldo of dribbelen als Robben ? Maar waar leer je dat …..bij DFC natuurlijk.

DFC zoekt nieuwe jeugdleden om gezellig te komen voetballen. Spelenderwijs het voetballen leren terwijl je met je nieuwe vriendjes / vriendinnetjes plezier heb. DFC heeft geschoolde jeugdtrainers die jullie de kneepjes van het vak willen leren. Maar naast voetbal doen we natuurlijk meer. Paaskamp, spelletjes middag, Sinterklaas feest zijn slechts enkele van de voorbeelden wat wij bij DFC doen om het de jeugd naar hun zin te maken. Lid worden van DFC is nieuwe vrienden maken voor het leven. Lijkt jou dat wat en ben je enthousiast geworden ?  Mooi, dan zien we jou graag verschijnen bij DFC.

Voor meer informatie en het aanmelden klik je hier.

Dus wacht niet langer en meld je aan, het nieuwe seizoen begint al na de vakantie. En geniet in het nieuwe seizoen van voetballen en plezier maken in een leuke omgeving.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com