Wedstrijd verslagen

30 augustus 2015 693x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijd verslagen

Iedereen vind het altijd leuk om op de website te lezen wat de senioren en de jeugd teams het weekend hebben gedaan. De surifriends leveren zelfs de verslagen van de trainingen gedurende de zomer in , en bij de jeugd zijn er enkele ouders , trainers die elke week hun verrichtingen met U willen delen. Het wel en wee van de meiden word ook elke week beschreven en met U gedeeld op de website.

Kortom , elke weekend komen er weer voldoende wedstrijd verslagen binnen , maar nog niet elk team levert zo’n verslag in. Voelt U zich geroepen om de moeite te nemen om een kort verslag met de rest van vereniging te delen ?

Zo ja , geweldig. Neem eens contact op met de website redactie en wij helpen U graag op weg.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com