Surifriends ( DFC 4) haalt uit met een 7-klapper

30 augustus 2015 1996x bekeken, 1 reactie »

Gisteren (29-08-15) stond alweer de 2e bekerwedstrijd tegen Alblasserdam 4 voor de Surifriends op het programma. Om 14.30 stonden we klaar voor de wedstrijd. Voor de wedstrijd moesten we eerst een teamfoto maken. Niemand minder dan de voorzitter zelf pakte zijn camera en we stonden er op..

De wedstrijd.
We starten met
Doel ;      Murat
Achter;   Lorenzo, Glenn, Djurmy en Vinod
Midden; Damian, Patrick, Winchu en Jason
Voor;      Dhishan en Randy
Reserve; Daryll, Bangie, Ule, Aroen
Afwezig; Andu ( blessure) Romeo, Derrick, Claid, Johnny
Vlagger ; Martin
Whats app verslag; Herbert

Door de warmte begonnen we rustig aan de wedstrijd. In de 12e minuut kwam Dhishan alleen voor de keeper. Vanuit stilstaande positie kon hij toch de bal over de keeper stiften 1-0. 8 minuten daarna maakte Randy z’n eerste doelpunt na een mooie slalom langs 3 tegenstanders 2-0. In de23e  minuut maakte Randy er 3-0 van. Door een paar misverstanden achter kwam de tegenstander enkele malen alleen voor Murat, maar die kon zijn doel nog schoonhouden. In de 40e minuut na alweer een doorbraak van de tegenstander, greep Murat een beetje te fel in.. penalty. Deze werd hard en feilloos genomen 3-1.In de zelfde minuut bracht Randy het verschil weer op 3 doelpunten, door zijn 3e doelpunt te scoren 4-1 .Dit was ook de ruststand.
In de 2e helft hebben de Surifriends de verdediging iets anders neer gezetwaardoor ze niet meer in problemen kwamen.
In de 59 minuut maakte Daryll met een hard schot er 5-1 van. 5 minuten later in de 64e minuut scoorde Damian met een mooie uithaal in de kruising er 6-1 van. De tegenstander kwam in de 2e helft niet verder dan een kopbal over. 7 minuten voor tijd pakte Jason ook zijn doelpunt mee door een bal van randje 16 meter binnen te schuiven.

Door de overwinning van Oranje Wit op GSC/ODS, moeten we dus uit bij hun winnen om verder te kunnen bekeren. Deze wedstrijd wordt op 5 september om 17.00 uur gespeelt bij Oranje Wit.

1 reactie

  1. Martin 30 augustus 2015 om 12:53 -

    Kleine correctie. bij de afwezigen hoort nog Jerry te staan

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com