Kleine nederlaag DFC tegen WIK op tweedaags toernooi ODB Den Haag

15 augustus 2015 1516x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kleine nederlaag DFC tegen WIK op tweedaags toernooi ODB Den Haag

DFC speelde op 14 augustus 2015 tegen WIK  op het ODB toernooi in den Haag  met o.a. Duindorp en de organisator hvv ODB. Na twee weken training van onze selectie is de vooruitgang duidelijk waarneembaar!  In een gelijkopgaande wedstrijd tegen WIK werd met 3-0 verloren door enkele fouten in de verdediging. Het is en blijft een oefenwedstrijd maar er was strijd, en  iedereen deed zijn uiterste best voor een goed resultaat.  Dat hebben we wel is anders gezien!  Zondag a.s. spelen we op dit toernooi om 12.00 uur tegen ODB onze tweede wedstrijd. Daarna gaat het zaterdag a.s in de bekerwedstrijd tegen ISC in Ingen om de echte punten !

 

 

dfc selectie op odb toernooi

wik den haag-dfc

wik den haag-dfcGesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com