Kabouters gaan beginnen met trainen

31 augustus 2015 2297x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouters gaan beginnen met trainen
Kabouters gaan beginnen met trainen

Zoals reeds eerder aangekondigd op de site , staan de kabouters te trappelen om te gaan beginnen. De jeugdcommissie is er in geslaagd om een uitstekende kabouter trainer aan te stellen :  Albert Louwman

Albert traint ook de E2 en is al jaren een bekend gezicht bij DFC. Hij heeft aangegeven dit graag te gaan doen.Op dit moment is de groep nog klein ( letterlijk en figuurlijk ) maar we gaan van start. De woensdag middag om 15.30 uur is kaboutermiddag.

Heeft U kind zin om te komen trainen , en neem gerust vriendjes of vriendinnetjes mee , neemt dan contact op met : jeugdzakendfc@gmail.com

We zien U en uw kind graag bij de trainingen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com