DFC wint weer in de beker , zaterdag beslissend.

25 augustus 2015 1036x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint weer in de beker , zaterdag beslissend.

DFC zet de goede reeks in de beker voort. Waar eerder in dit weekend met 1-5 werd gewonnen , werd ook vanavond door DFC weer 5 x het net gevonden , SVS wist dat 2 keer te doen , waardoor DFC vandaag met 2-5 wist te winnen. Medekoploper Jan van Arckel dreigt de grote plaaggeest te worden. Zij wisten vandaag nl met maar liefst 9-0 te winnen, waardoor zij op voorhand al de ploeg is met het betere doelsaldo.

Mede hierdoor is de wedstrijd van as zaterdag , welke om 17.00 uur bij DFC word gespeeld , bepalend welke ploeg zich naar de volgende ronde mag begeven. DFC moet dus winnen om door te gaan , waar Jan van Arckel genoegen kan nemen met een gelijkspel. Kijkend naar de productiviteit van beide ploegen in aanvallend opzicht , lijkt een gelijkspel niet voor de hand liggend. DFC zal dus moeten laten zien aan het thuispubliek dat zij het verdienen om door te gaan en vol op de winst moeten gaan spelen.

Ongeacht de uitslag van as zaterdag , is het trainer Danny Slegers de afgelopen weken gelukt om de ploeg te prepareren voor de nieuwe competitie. De bekercampagne geeft het team de nodige vertrouwen. Steun zaterdag DFC om de volgende beker ronde te bereiken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com