DFC in oefenduel tegen Excelsior (amateurs)

8 augustus 2015 2027x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC in oefenduel tegen Excelsior (amateurs)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De DFC selectie voor het seizoen 2015-2016 was vandaag nog niet helemaal kompleet. Na slechts 1 week training onder de nieuwe trainer Danny Slegers, moet er nog het nodige werk worden afgeleverd deze maand. Dit bleek ook wel tegen sc Excelsior (amateurs) uit Rotterdam, die deze middag in de tweede helft een betere conditie aan de dag legden, en als winnaar het veld verlieten. De wedstrijd werd gespeeld op het b-veld en moet zuiver worden gezien als een oefenwedstrijd, waar de uitslag voorlopig er niet toe doet. Een mooie oefen middag waar vooral de eerste helft van DFC, veel beloofde voor de eerste competitiewedstrijd op 5 september a.s.

Voor de wedstrijd werd door beide elftallen een minuut stilte in acht genomen, voor de dinsdag j.l. overleden Ger Loeve, een zeer gewaardeerd DFC lid.

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com