DFC C3 wint eerste bekerduel

30 augustus 2015 1228x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C3 wint eerste bekerduel

Verslag van de wedstrijd Drechtstreek C6 – DFC C3 op zaterdag 29 augustus 2015.

De zomervakantie is nu echt voorbij. DFC C3 is inmiddels volop in training (helaas met slechts 3 trainingsballen, maar dat komt goed hebben we ons laten vertellen) en de jongens hebben heel veel zin in een echte wedstrijd. Enis neemt de eerste helft plaats in het doel als de wedstrijd begint, Onur zal de tweede helft doelman spelen.

Al snel blijkt DFC een maatje te groot voor Drechtstreek dat in de hele partij niet eenmaal op doel weet te schieten. Toch is het slechts bij rust een magere 0-1. Vlak voor tijd beroert een speler van Drechtstreek de bal met de hand in het strafschopgebied en Julian zal dit presentje in de touwen werken. De tweede helft wordt al gauw een formaliteit als Michael tot twee maal toe de bal vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de verre linkerhoek schiet. Daarna zijn het Ali, Stijn (met een mooie kopbal), ??? en Enis, die de eindstand op 0-7 bepalen.

Positief om te zien dat er direct fel werd begonnen en dat er een grote wil werd getoond om de bal over te spelen.

DSC03503 DSC03506

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com