Aanvang 1e training C-jeugd D.F.C

19 augustus 2015 1777x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Aanvang 1e training C-jeugd D.F.C

“In het nieuwe seizoen bestaat de c-jeugd van D.F.C. uit de volgende spelers:

Ennes Aktas, Dayron Almadi, Mohamed Amri, Alisan Aynihan, Colin Brooks, Jayleson Doran, Kayo Eijkelboom, Danny van Es, Danny de Geus, Julian Glimmerveen, Nick Goedegebure, Fabian Gottschalk, Winston Gottschalk, Nivard van Hekezen, Xander Heugens, Stijn  IJben, Mehmet Kasim, Eren Kolver, Kevin de Korver, Tim Lemans, Luca van der Lienden, Reduan Los, Milangelo Lucas, Yasin Mabrouki, Younes Mahyou, Michael de Man, Mike van Mourik, Noah Oerlemans, Zakaria el Oualid, Effe Ozdal, Marco van Pelt, Wassim ait Rabayne, Felicia Ruwendrick, Julian Smitsman, Damian Stal, Jairo Todd, Gohkan Ulusoy, Julian van Veen, Tim in ’t Veld, Jarna Wernet, Onur Yildirim, Tigo van Zeben.

 

De 1e training staat gepland op dinsdag 11 augustus (c1, uitgenodigd door trainer) en op dinsdag 18 augustus (c2 en c3), vanaf 18.00 uur.

 

Mocht je een naam missen of voor andere vragen of opmerkingen: mail: tcjeugd@dfc-dordrecht.nl

 Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com