Danny Peters als jeugdtrainer aan de slag

11 juli 2015 2149x bekeken, 1 reactie »

De TCjeugd van D.F.C. is verheugd te kunnen melden dat Danny Peters het komende seizoen als jeugdtrainer aan de slag gaat. Nog niet zo lang geleden is Danny geopereerd aan zijn schouder en heeft hij te horen gekregen dat hij het keepen op een laag pitje moet zetten. Dat is een forse tegenslag voor het eerste elftal van D.F.C. en zeker ook voor Danny. Om toch betrokken te blijven bij het voetballen en D.F.C. heeft Danny aangeboden om een jeugdelftal te gaan trainen en begeleiden. Met de TCjeugd is afgesproken dat Danny het c2-elftal onder zijn hoede neemt en wij wensen hem daar veel succes mee!

1 reactie

  1. Angelique de Geus 11 juli 2015 om 22:22 -

    Wat leuk ! ! Heel veel succes Danny komende seizoen als trainer van C2.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com