Uitnodiging ledenvergadering: 29 juni 2015; DFC op weg naar 135-jarig bestaan

15 juni 2015 1888x bekeken, 2 reacties »
Uitnodiging ledenvergadering: 29 juni 2015; DFC op weg naar 135-jarig bestaan

Het demissionair bestuur van DFC nodigt hierbij de leden van de vereniging DFC uit tot het bijwonen van een Algemene Ledenvergadering, die gehouden zal worden op maandagavond 29 juni 2015 om 20:30 uur in de kantine van het clubgebouw aan de Reeweg-Oost te Dordrecht.

Het bestuur geeft hiermee gehoor aan het verzoek van de Onderzoekscommissie van DFC, welke eind november 2014 van de Ledenvergadering de opdracht meekreeg om op zoek te gaan naar nieuwe bestuurders en complementerend kader.

De Onderzoekscommissie heeft het bestuur om deze vergadering verzocht, zodat zij in de gelegenheid kan worden gesteld om een ambitieus plan richting het 135-jarig bestaan van de vereniging te presenteren en toe te lichten aan de trouwe achterban. De afgelopen tijd zijn met diverse personen gesprekken gevoerd om de organisatorische bezetting rond te krijgen. De gemeenschappelijke opinie die hierbij ervaren werd is dat een unieke vereniging als DFC, met al zijn historie, nooit verloren mag gaan.

Afgelopen weekend werden er via social media (op basis van oude berichtgeving) een aantal berichten de wereld ingeholpen, waarin de uiterste datum van 30 juni aanstaande als D-day voor DFC werd aangemerkt. Oud-voorzitter Ger Hüsen en  lid van de Onderzoekscommissie laat in een reactie echter weten dat de ergste kou inmiddels uit de lucht is. ‘Er is geen sprake van twijfels omtrent het voortbestaan. Op een enkele positie na zijn we rond.’

 

2 reacties

  1. Hans IJben 16 juni 2015 om 21:49 -

    kan helaas niet aanwezig zijn

  2. Jan Pluijmert 19 juni 2015 om 19:09 -

    I.v.m. vakantie ben ik helaas afwezig.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com