Oefen wedstrijd DFC D1- VVSB C3

8 juni 2015 1111x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oefen wedstrijd DFC D1- VVSB C3
Op een hele vroege maandagmorgen vertrokken we met de jongens van de D1 richting Noordwijkerhout. Vandaag op het programma: de oefenwedstrijd tegen VVSB C3. Omdat bijna alle jongens van D1 volgend seizoen in de C zullen spelen was dit de ultieme mogelijkheid om alvast te kijken hoe het is om tegen een C-team te spelen. Na deze wedstrijd zouden we mocht het weer het toelaten naar het strand gaan als afsluiting van het seizoen.

Na aankomst bij VVSB en een warm welkom door de oom van Kevin gingen de jongens zich omkleden en namen de ouders plaats op de tribune in het zonnetje. Na de warming-up en de fotoshoot (Bob bedankt!) floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Het was even wennen,want het was een stuk fysieker als wat we gewend waren maar langzaam maar zeker kwamen de jongens steeds beter in de wedstrijd. Duels werden gewonnen van jongens die soms toch twee a drie koppen groter waren! Ondanks het gemis van Stijn die afwezig was door een blessure waren we voetbaltechnisch beter dan VVSB. Vlak voor rust kregen we nog een penalty maar die ging er helaas niet in. Met 0-0 gingen we de rust in.

In de tweede helft begonnen we goed, meer rust in het spel, de ruimtes werden gezocht en er zat meer beleving in. Toch raakte de jongens zichtbaar vermoeid en werd het klassenverschil steeds duidelijker. Doordat VVSB in een 4-4-2 opstelling is gaan spelen werd DFC overlopen op het middenveld. Hierdoor kwam VVSB twee keer gevaarlijk voor het doel en werden deze kansen afgemaakt. DFC bleef goed voetballen en vooral hard werken en kwam weer terug in de wedstrijd. Na een mooi uitgespeelde aanval van DFC werd de eindstand bepaald: 2-1.

Na de wedstrijd werd er onder het genot van een frietje en wat te drinken de afscheidscadeautjes gegeven aan Angelo. Hij gaat namelijk volgend seizoen bij FC Dordrecht keepen!!! Na wat lieve woorden van aanvoerder Julian werden de cadeautjes overhandigd en namen de jongens afscheid van Angelo.

Hierna verlieten we VVSB en gingen we met z’n allen naar het strand. Ondanks de kou namen de jongens toch een duik in de zee. Toen ze erachter kwamen dat het toch best fris was deden ze droge kleren aan en was het tijd voor een potje vaders tegen de kinderen. Deze werd natuurlijk gewonnen door de …..

Via deze weg willen wij alle betrokkenen bedanken voor hun hulp om dit een succesvol seizoen te maken. Naast dat dit team bestond uit een geweldige groep gemotiveerde jongens zijn ook de altijd behulpzame ouders niet weg te denken. Het scheelt voor ons enorm wanneer wij ons geen zorgen hoeven te maken over een vlagger of dat er genoeg vervoer is voor de uitwedstrijden. Wanneer een van ons niet aanwezig kon zijn door school of werk was er altijd wel een vader die te hulp schoot.   


“’

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com