Laatste competitieduel DFC MB1 !!!

2 juni 2015 1267x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Laatste competitieduel DFC MB1 !!!

Zaterdag 16 mei dan het laatste competitie duel voor DFC MB1.Bij winst zouden we 2e worden met 2 punten los van nr3 en bij een gelijkspel een gedeelde 2e plaats evt bij verlies zouden we de 3e plek moeten delen met Sleeuwijk.
Na de 1-0 thuis overwinning op vv Sleeuwijk nu de return.

Sleeuwijk had nog wat goed te maken want zij verloren in 1 week 6 kostbare punten in Dordrecht,eerst bij ons een 1-0 nederlaag en een paar dagen later een 3-2 nederlaag bij Oranje-wit dus het revanchegevoel was zeer hoog.
In de thuis wedstrijd kwamen zij niet in hun bekwame positie spel en konden zij geen vuist maken tegen ons fysieke en strijdlustige spel.Deze zaterdag pakte het geheel anders uit.Zo kregen we in het eerste kwartier een paar goede kansen waar we de score hadden kunnen openen en dan evt op kracht de wedstrijd uitspelen maar helaas vielen de doelpunten aan onze kant.
Sleeuwijk speelde nu wel haar goede positiespel met scherpe steekballen op de buitenspeelsters die de kansen ook goed benutte.De eind stand werd uiteindelijk 4-0 voor Sleeuwijk,een verdiende overwinning.Met 5 gewonnen en 5 verloren wedstrijden een gedeelde 3e plaats behaald en dat is zeer acceptabel en dat voor het eerst in de hoofdklasse !!!!!
Ik en Frank hoopte en gokte op 12 punten maar het zijn er 15 geworden dus de trainersstaf is zeer tevreden.
Nu op 30 mei nog een toernooi bij Emma en dan zit dit geslaagde seizoen er weer op.Hoop dat we daar nog een paar prijsjes weg kunnen halen.

Toppie inzet,beleving en strijdlust!!!!! Hou dit vol en er volgen nog succesvolle seizoenen!!!!!

Gr Cees & Frank

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com