Familiedag (1) , een terugblik + foto’s

7 juni 2015 1309x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Familiedag (1) , een terugblik + foto’s

Dat het weer vandaag meewerkte was zeker meegenomen. De organisatie had vandaag gezorgd dat er een tiental spellen uitgestald stonden op het hoofdveld. Varierend van buikschuiven , tot de altijd voor veel plezier zorgende stormbaan.

Om 14 uur stonden veel jeugdleden , ingedeeld in teams , klaar om het parcours af te leggen. Buikschuiven was zeker populair , maar ook de kruiwagen race , penalty schieten op Enzo , kratje overstapelen en de overige spellen zorgden voor veel plezier op deze mooie dag. De gehele dag werd op volop gelachen en hadden de teams veel plezier. Nadat de spellen waren afgelopen , nam voorzitter Maarten Janssen nog van de gelegenheid gebruik om alle spelers te bedanken voor hun sportieve inzet dit jaar voor DFC.

De spelers hadden uiteraard aardig trek gekregen door al hun inspanningen. Voor de lege maag stonden de koks Marc en Arie klaar om deze te vullen. Een goed verzorgde BBQ met patat stond voor iedereen klaar.

De organisatie mag met trots terug kijken op een zeer geslaagde dag.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com