D3 is succesvol tijdens toernooi!

7 juni 2015 973x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D3 is succesvol tijdens toernooi!

Zaterdag heeft de D3 een toernooi gespeeld bij FC Binnenmaas. Al vroeg zijn de mannen vertrokken want om 9.00 uur stond de eerste wedstrijd al op het programma tegen Hellevoetsluis. Onze mannen speelde goed maar konden de wedstrijd niet winnen. Ook de tweede wedstrijd tegen Binnenmaas werd er goed gespeeld maar werd er verloren. Je zou denken dat bij de derde wedstrijd de motivatie van de spelers onder in hun schoenen zou zitten maar niets van dat! Met Tom in het doel en Ensar, de vaste keeper, in de verdediging ging de D3 van start en al snel viel het eerste doelpunt. Devin, Delani en Youri konden scoren terwijl de verdediging er voor zorgde dat er geen tegendoelpunt viel. En zo werd de derde wedstrijd tegen Jong Spartaan met 3-0 gewonnen! Wat waren onze mannen blij! Tijdens de competitie hebben ze zo vaak hard gewerkt maar vaak verloren. Winst voelde nu goed, en smaakte naar meer. Wederom stond tijdens de vierde wedstrijd, tegen Hillegersberg, Tom in het doel. En spannende pot. Lotfi, wist te scoren maar lange tijd stond DFC met 2-1 achter. Terwijl er genoeg kansen waren, dus er was hoop op een gelijkmaker. En die kwam vlak voor tijd. Youri kon scoren! Er stond nu nog een wedstrijd op het programma tegen Drechtstreek. Die kenden we vanuit de competitie waarbij Drechtstreek zowel uit als thuis wist te winnen. Maar vandaag was DFC niet te stoppen. Na een keeperswissel stond nu Secundo in het doel. Youri kon het eerste doelpunt maken maar al snel kwam de gelijkmaker. DFC werkte hard en de inzet werd beloond. Na een voorzet van Delani wist Youri met een mooi afstandsschot er 2-1 van te maken. En zo heeft DFC D3 een derde plek tijdens het toernooi behaald en dik verdiend. Jullie hebben het seizoen met dit (goed georganiseerde en gezellige) toernooi mooi afgerond mannen!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com