Arie Heijstek : Voorzitter der DFC

30 juni 2015 1971x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Arie Heijstek : Voorzitter der DFC

Beste DFC vrienden,

60 jaar DFC lid en 70 jaar oud zit ik toch nog onverwacht achter deze bestuurstafel als Uw 36ste DFC voorzitter. Laat het duidelijk zijn , ik heb deze functie niet gezocht , ik ben uitdrukkelijk gevraagd door het driemanschap Ad Heijsman , Ger Husen en Dick Groenewoudt. Dit was eigenlijk mijn eigen schuld! Ik had enkele weken geleden laten doorschemeren aan Ger Husen , dat als iemand op 1 juli 2015 aan een stekker wilde gaan trekken , ik daar onmiddellijk voor zou gaan staan !

Op het verzoek van deze onderzoeks commissie heb ik afgelopen week , na een kort gesprek , mijn ja-woord gegeven.

Ons DFC dat mijn voorgangers in de afgelopen 131 jaar tot stand brachten, voel ik als een dure plicht te bewaren en in stand te houden.De enorme geschiedenis van DFC heb ik in de afgelopen jaren , als archivaris der DFC , al samengebracht in het grootste digitale archief van en voetbalvereniging in Nederland met meer dan 100.000 foto’s / bestanden en meer dan 100 GB films en video’s vanaf 1912. Onze oud-archivaris en ere-lid Sim vd Kloet heeft bij deze vereniging , in de periode 1892-1954 , een grote rol gespeeld.

Als voorzitter van DFC zal ik uitdrukkelijk leiding gaan geven aan onze club.Normen enWaarden zullen vanaf heden weer hoog in het vaandel staan.

Al onze vrijwilligers krijgen bij mij een willig oor voor al hun wensen of opmerkingen.

Ons nieuwe bestuur en alle commissie-leden staan weer startklaar, om het clubbelang zo goed mogelijk te dienen !

We zijn weer op weg naar 132 jaar DFC , en een nieuw voetbalseizoen 2015-2016.

Arie Heijstek.

Voorzitter der DFC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com