ALV , het oude bestuur spreekt.

29 juni 2015 895x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV , het oude bestuur spreekt.
ALV , het oude bestuur spreekt.

Het oude bestuur , onder leiding van scheidend voorzitter Maarten Jansen , opent de vergadering en heet de vele aanwezigen welkom. De opkomst is overweldigend te noemen en is een teken aan de wand dat DFC weer leeft en bruist.

Op de agenda punt heeft het aftredende bestuur als belangrijkste punt om het contract met de nieuwe trainer Danny Slegers te ondertekenen. Na deze plichtpleging neemt Danny Slegers het woord en spreekt de wens uit om DFC weer terug te brengen op een niveau waar de club behoort , een eerste- of tweedeklasser. DFC is een naam binnen het voetbal en Danny hoopt er met zijn expertise aan te kunnen bijdrage dit te realiseren.

Na het ondertekenen van het contract neemt Maarten Jansen  van de gelegenheid gebruik om zijn mede-bestuursleden te bedanken voor de samenwerking en draagt de regie van de rest van de avond over aan de onderzoekscommissie. De vergadering bedankt het scheidend bestuur met een applaus.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com