ALV (2) , samenstelling van de commissies

30 juni 2015 1133x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (2) , samenstelling van de commissies
ALV (2) , samenstelling van de commissies

De organisatie zal een dagelijks bestuur krijgen , met een voorzitter , penningmeester en secretaris. De 3 leden van het OC zullen op de achtergrond een adviserende rol gaan vervullen. Een 7 tal commissies zullen het bestuur gaan helpen.

De voetbal commissie zal onder leiding staan van Anne Evers. ,  Evenementen commissie , Kantine commissie zal onder leiding blijven van Henry Verstegen. Nieuw zal zijn dat Trudy Augspurger de kantine roosters gaat inplannen. De Sponsor commissie , Accommodatie commissie zal onder leiding komen van Cees van Woerkom  met Peter Louwman als assistent. Communicatie word uitgebreid met Wim van Rijswijk die zich voornamelijk zal bezig houden om sponsors aan te trekken , en de jeugd commissie is weer terug. Onder leiding van Annemiek Gottschalk zullen Eveline in ’t Veld en Angelique de Geus de kar gaan trekken op gebied van jeugd, daarbij ondersteunt door hey voetbalbestuur.

Andere disciplines welke niet in een commissie zitten maar uiteraard ook moeten worden vernoemd :

Materiaal ( Jan Peters ) , de schoonmaakploeg , Ledenadministratie , Tafeltennis , scheidsrechter zaken ,  en Ton Vos als vaste notulist. Peter en Hennie Louwman zullen op zaterdag het wedstrijdsecretariaat gaan verzorgen en voorts in de middag als gastvrouw en gast heer gaan fungeren.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com