ALV (1), de onderzoekscommisie geeft uitleg.

30 juni 2015 966x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (1), de onderzoekscommisie geeft uitleg.
ALV (1), de onderzoekscommisie geeft uitleg.

De onderzoekscommissie ( OC ) licht de vergadering in over de stand van zaken. De OC bestaat uit Ger Husen , Dick Groenewoudt en Ad Heijsman. Laatst genoemde zal namens de OC de woordvoering doen.

De OC roemt het positieve gevoel dat er op dit moment weer heerst bij DFC. De rijke geschiedenis van deze club mag nimmer worden vergeten , echter is het op 1 juli 2015 tijd voor DFC 2.0 , de blik moet op de toekomst. Communicatie binnen de club is daarbij belangrijk. De sfeer moet weer verhoogd worden , initiatieven als de donderdag clubavond kan daar zeker aan bijdragen. Op het gebied van financien heeft de OC een diep respect voor het aftredende bestuur , om met minima de club draaiende te houden.

De ingediende begroting is negatief. Hier zullen we echter niet voor weglopen , maar ook de leden dienen hierin hun steentje bij te dragen. De club is van de leden en we mogen niet allemaal achterover leunen. De club van 100 kan nog enkele leden gebruiken om het bord vol te krijgen. Spontaan dienen mensen zich aan en aan het einde van de avond is het bord zo goed als vol.Ook het bord van de Vrienden van de Jeugd heeft nog ruimte. Een meerderheid van de suri-vrienden ( DFC 4 ) , zeggen toe die ruimte in te vullen.

De doelstelling is om het ledenaantal terug te brengen naar 500 leden.De OC adviseert om alle vrijwilligers en medewerkers van de club daarom rustend lid te laten worden. De kantine is volop bezig aan een schoonmaak actie / renovatie. Roken zal per 1 juli volledig worden verboden in de kantine. De sanctie bij overtreding is € 5 in de boetepot. Hetzelfde zal gelden voor het naar buiten brengen van glaswerk. De OC wijst de leden op hun discipline om hierbij het bestuur te helpen. Tevens is het verboden om zelf meegebrachte drank te nuttigen. Als lid maak je gebruik van de accommodatie en de OC wijst de leden op de plicht daar ook de consumpties te nuttigen. Tevens zal de OC graag zien dat een ieder lid boven de 18 jaar  hun plicht vervullen om minimaal 1 keer per jaar een kantinedienst te draaien.Voorts is er vanaf nu slecht 1 orgaan binnen de club die de bestellingen etc regelt , en dat is het bestuur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com