Verdienstelijke 2e plaats D2 op Jaap vd Wiel toernooi

25 mei 2015 1453x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verdienstelijke 2e plaats D2 op Jaap vd Wiel toernooi

 24 mei 2015 Jaap van der Wiel toernooi GSC/ODS

D2 is bijna compleet, alleen Jan wordt vervangen door Noah van D3.

Onder de gebruikelijke prachtige weersomstandigheden begint het voor DFC D2 tegen een Engelse tegenstander, Upton JFC. Dit motiveert D2 blijkbaar, want het begin is overrompelend. Werkelijk oogstrelende combinaties laten de tegenstander kansloos, en na een minuut of twee scoort Nick de verdiende goal, 1-0. Hierna neemt D2 wat gas terug, waardoor Upton meer aan de bal is. Maar een aanzet van D2 leidt wederom tot een goal van Nick, 2-0. Tevens is dit de eindstand.

De tweede wedstrijd is tegen het Utrechtse DVSU D4. Omdat D2 dit op halve kracht denkt te kunnen winnen, is de tegenstander in het begin veel aan de bal en wordt gevaarlijk. De defensie van D2 blijft echter waterdicht, en in het tweede wedstrijddeel wordt D2 sterker. Niemand scoort echter, en de eindstand is terecht 0-0.

De laatste poulewedstrijd is tegen het organiserend GSC/ODS D2. D2 begint weer feller, en uit een vloeiende aanval vlamt Julian bij de eerste paal de bal tegen het net, 1-0. Omdat GSC slagkracht ontbeert, kan Nick er nog 2-0 van maken, waardoor D2 voor de 1e en 2e plek kan gaan voetballen.

Uit de andere poule komt het Rotterdamse SV Charlois D4 als winnaar (een vierdeklasser), en dus tegenstander van D2. Omdat deze ploeg er in slaagt om snel te scoren, zakt de moed even in de schoenen van de jongens. Dit feit (en een prima spelende tegenstander) zorgt er voor dat D2 kort daarna op een 0-2 achterstand komt. De Rotterdammers zijn als ploeg gewoon net iets verder, maar D2 knokt zich knap terug in de wedstrijd door een schitterend lobje van Dyron over de keeper, 1-2. Wordt het dan nog spannend? Helaas bepaalt Charlois de eindstand op 1-3, maar DFC heeft hier laten zien te kunnen voetballen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com