Terugblik laatste wedstrijden van onze DFC MB1 meiden Deel3 !!!!!!

9 mei 2015 633x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Terugblik laatste wedstrijden van onze DFC MB1 meiden Deel3 !!!!!!

Na de verloren uitwedstrijd tegen Hardinxveld stond het weekend erna de return op het programma.

Met in ons gedacht aan de vorige wedstrijd was het de taak om snel te scoren en zorgen dat we Hveld niet te veel ruimte zouden geven om te voetballen.
Bij de entree van Hveld zagen we dat de keepster van vorige week(die het overigens heel goed deed ) er niet bij was maar vervangen werd door de keepster die in het vrouwenteam speelt.
Deze keepster is wel speelgerechtigd voor MB dus dat was t probleem niet ,maar naar mijn mening is zij toch een van de betere keepsters van onze regio dus dat ging weer een hele kluif worden om haar te passeren.
We begonnen goed en kwamen weer snel gevaarlijk voor de goal maar wisten de bal niet langs de goalie te krijgen.Minou ging een paar keer over de rechtervleugel langs de verdediging en zette de bal strak voor de goal ,maar helaas kon de bal er net niet ingetikt worden.
Omdat Charissa afwezig was speelde Lisanne linksvoor en creëerde een paar goede kansen, met mooie passeeracties maakte ze de verdediging hor en dol.Helaas was het verlossende schot net binnen handbereik van de keepster dus bleef de 0-0 staan tot de rust.
Na de rust hebben we eigenlijk bijna niks meer weggeven en was het wachten op de 1-0.
Lisanne opende de score, vanaf de 16 meterlijn plaatste zij de bal met een mooie schuiver in de verre hoek 1-0.Deze bal was onhoudbaar voor de keepster.
Met ons krachtvoetbal bleven we Hveld de baas.Lonneke onderschepte de bal aan de linker zijkant van t veld ,speelde zich met een mooie beweging vrij om met een mooie pass Minou richting goal te sturen.Minou weet dan meestal wel raad met dit soort kansen en knalde de bal loeihard in de netten 2-0.
Dit was een echte ASSIST(ER) VAN LON op MiNOU !!!!!!
Vlak voor het eindsignaal werd de bal niet goed geraakt door een Hveldse verdedigster en rolde richting doellijn.Ter hoogte van 16 meter zijlijn blokt de jagende Minou het schot en die belande in de voeten van Lisanne,zij speelde zich vrij en knalde de 3-0 in de korte hoek.
Mede door haar 2e goal en haar uitmuntende inzet kreeg zij haar verdiende publiekswissel.

TOP meiden weer een mooie overwinning en weer als team laten zien dat wij aardig meekunnen in deze hoofdklasse!!!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com