Terugblik gespeelde wedstrijden onze meiden MB1 !!!!!! deel 2

8 mei 2015 770x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Terugblik gespeelde wedstrijden onze meiden MB1 !!!!!! deel 2

Na de gewonnen wedstrijd tegen oranje wit stond de thuis wedstrijd tegen OJC Rosmalen op het programma.

Uit in Rosmalen net verloren dus extra gemotiveerd om een sportieve revanche te nemen.
Rosmalen speelt in het rood/zwart dus een mooie gelegenheid om onze verblindende shirtjes weer te showen.
We startte weer erg fel en creëerde direct een paar kansen. Ojc was even zoekende maar nam na een kwartiertje het heft over en zette ons met mooie combinaties onder druk..
Voor mijn gevoel kon de openingstreffer elk moment vallen maar de dfc meiden hielden stand.Met kunst en vliegwerk en met gevaar voor eigen leven werden de aanvallen door de Dordtse meiden afgestopt.
Vanuit de tweede lijn kon er te vaak op ons geschoten worden maar of het vizier stond verkeerd of onze Kimberley stond in de weg.Met een aantal goede reddingen stond t met de rust nog steeds 0-0.
In de tweede helft probeerde we weer aan te vallen en dat ging ook beter dan voor rust ,maar we moesten ook alert blijven voor de gevaarlijke aanvallen van OJC.
Op een ogenblik werd de bal vanuit het midden terug gespeeld op de centrale laatste vrouw ,deze schrok van de aanstormde Lisanne en speelde gehaast de bal naar de linksback.Lisanne denderde door en gokte op een terugspeelbal die zij net voor de uitkomend goalie kon onderscheppen en vanaf de zijkant van het strafschopgebied perfect in de goal liet verdwijnen BAMMMM 1-0 .Wel tegen de verhouding in maar dat gebeurd wel eens in t voetbal.
Daarna hebben we met zn alle moeten verdedigen want OJC gooide er een schep power boven op.Ze hadden beter een klein schepje geluk kunnen gooien want dat is wat er die zaterdag bij OJC ontbrak.Uiteindelijk tot op ons tandvlees de wedstrijd uitgespeeld en een mooie maar realistische gezien onverdiend gewonnen Net als tegen Oranje-Wit was de winst te danken aan alle meiden die voor 200% hebben gestreden.Deze dag was de matchwinnaar Lisanne en natuurlijk Kimberley die met cruciale reddingen haar goal schoon kon houden.
TOPPIE MEIDEN !!!!!
Wel een smetje op de resultatenlijst van OJC ,die waren al 2 seizoenen ongeslagen en beweerde dat NIEMAND WINT VAN OJC.
Vandaar dat wij dat weekend de bijnaam FC Niemand hebben geclaimd.

Gr Cees

Op de zaterdag voor Pasen traden met MB1 aan tegen Hardinxveld

Hardinxveld is een tegenstander die ons aardig ligt ,een leuke ploeg om tegen te spelen de ene keer winnen zij de andere keer zijn wij de gelukkige.
De wedstrijden gaan er regelmatig stevig aan toe maar wel fair en met respect.
We speelde vanaf het eerste fluitsignaal weer erg scherp en wisten met veel schoten het goal te bestoken.De jonge keepster van Hveld was later gebleken de sta in de weg voor onze aanvalslinie.
Na een paar door ons gemiste kansen was het Hveld die de openingstreffer maakte .Vanuit t niets dook de linksbuiten op voor onze goalie Kim en schoof de bal netjes in de verre hoek.1-0
Met die stand gingen we de rust in.We bleven vertrouwen houden want we kregen veel meer kansen dan zij.Na rust fris uit de startblokken en dat resulteerde uit een bijzonder mooie goal.
Met een mooie lange pass door de lucht krulde Lindy de bal naar de 1e paal waar Charissa voor haar tegenstander opdook en met een fantastische halve volley-omhaal-achtig schot de bal in de bovenhoek zag verdwijnen.1-1
De vreugde was groot maar voor korte duur.Een klein verdedigings-foutje werd genadeloos afgestraft en stonden we weer met beide voeten op de grond 2-1.ook volgde de snel de 3-1.
De dfc meiden bleven zoeken naar die aansluitingstreffer maar kregen het deksel op de neus 4-1 .Toch scoorde Charissa haar 2e goal , met een mooie passeeractie glipte ze door de verdediging en ronde cool af 4-2.
We kregen nog een paar grote kansen maar de keepster liet zich door goed keeperswerk niet meer passeren.

Helaas meiden !!!!! We gaan thuis weer voor een sportieve revanche !!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com